Proclaimer

De gemeente Beemster is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar gemeente@beemster.net

Reacties op e-mail en formulieren

Inkomende e-mailberichten en formulieren die binnenkomen in de algemene postbus gemeente@beemster.net worden centraal beoordeeld. De e-mail wordt, na eventuele registratie, meteen doorgezonden naar de behandelend ambtenaar.
Eenvoudige vragen die betrekking hebben op bekende feiten of procedures (zoals openingstijden, algemene informatie, vergunningprocedures) worden binnen 3 werkdagen afgehandeld.
Complexe vragen of verzoeken kunnen meer tijd in beslag nemen; in deze gevallen ontvangt de afzender bericht wie de behandelend amtenaar is en bij wie men voor vragen terecht kan.

Verwijzingen

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten www.beemster.net toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van hetgeen op deze pagina’s is weergegeven (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij genoemde eigenaren.

Privacy

De gemeente Beemster hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze site. De gemeente is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam en dergelijke gegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan onze site worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons verstrekt ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie.